Bij Salonbase ligt de nadruk op eenvoudigheid en gebruiksvriendelijkheid. Middels vier stappen ben je binnen no-time live met onze software!

Stap 1: Intake

Door middel van een korte intake bespreken we welk pakket het beste past bij jouw organisatie, zodat je straks zo efficiënt en voordelig mogelijk te werk gaat met het gebruiksvriendelijke systeem. 

Stap 2: Overzetten klantenbestand

Wanneer het juiste pakket bepaald is bespreken we samen hoe we jouw klantenbestand kunnen gaan overzetten van het oude systeem naar Salonbase. Hierdoor heb je een naadloze overgang en zorgen we ervoor dat klantgegevens niet verloren gaan. Nog geen klantenbestand? Geen probleem, ook is het opzetten van de software met een paar klikken geregeld.

Stap 3: Rondleiding

Zodra alles is overgezet sturen wij een demo video waarbij we je rondleiden door het platform. Hierdoor leer je het platform zo goed mogelijk kennen en haal je het maximale uit alle functies.

Stap 4: Persoonlijke service

Ten slot bieden wij de continue persoonlijke service, waarbij wij je ondersteunen wanneer je vragen hebt. Goede service staat bij ons hoog in het vaandel dus we zijn niet alleen per mail te bereiken, maar ook telefonisch en via Facebook Messenger + Whatsapp.

Lijkt dit je wat?

Laat je gegevens achter en ontvang meer informatie.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Toch even persoonlijk contact?

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op.