Wij zijn een jong team dat bij elkaar gekomen is vanuit het oplossen van een probleem waar Yoshi met zijn salon mee kampte. Als eigenaar van een barbershop in Groningen ervaarde Yoshi dat zijn huidige afspraken-systeem niet echt gebruiksvriendelijk is en dat hij extra moest betalen bij elke afspraak die werd ingepland voor zijn salon. “Dit moet anders kunnen!”. 

Johan en Loran hebben alle eisen en wensen van een saloneigenaar weten te realiseren met het ontwerpen/bouwen van Salonbase. Aan alle technische details zijn gedacht waardoor wij met z’n allen een erg gebruiksvriendelijk platform hebben kunnen bouwen. 

Mike is de laatste schakel van het team die het account management oppakt en de content verzorgt. Hierdoor kunnen zoveel mogelijk salons aansluiten bij het eenvoudige en prijs-vriendelijke platform. Met onze diverse skill set willen we de best mogelijke service aanbieden voor alle salons in Nederland. Kennismaken met het team? Neem gerust contact met ons op!

Het team

Ontmoet ons dynamische team: de hartslag achter onze prestaties, sterk geloofd in innovatie, samenwerking en passie. Samen werken we aan uw succes.

Loran

Designer

Mike

Account Manager

Yoshi

Product Owner

Johan

Software Developer

Toch even persoonlijk contact?

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op.